2008. ápr. 27.

Máma kúturát legyé!





Noha semmi baj nincs a Kultúrházzal, mivel úgy szar az egész, ahogy van, amihez viszont az élet minden területén már rég hozzászoktunk, azért közreadnám jobbító javaslataimat:
1. Minden műsort Winkler Nórának kellene vezetnie, és amikor beszélget valakivel, folyamatosan csak őt kellene mutatni. Mivel a vendégek jobbára teljesen érdektelenek.
2. Winkler Nórának teljes kreatív szabadságot kellene adni a műsor szerkezetét és tartalmát illetően. Ha bujtatott reklámmal akarja telerakni a műsort, legalább a barátnőit reklámozná, nem pedig Para-Kovács Imre vállalkozásait ( Videobomb, Moszkva tér ).
3. Tulajdonképpen az MTV összes műsorát a Winkler Nórának kellene vezetnie, úgy mint főzős, ruhás, utazós, művészetes, lottós, stb műsor Winkler Nórával.

Utolsó sorban azért emlékezzünk meg a tényről, hogy ezekben a kultúrműsorokban időről-időre feltűnnek valami penetráns személyes ambiciótól fűtött férfiak is, akiket mind modoruk, mind külső megjelenésük és általános habitusuk okán képernyőképtelennek ítélnénk első látásra, később azonban kiderül, hogy valóban azok. Ők a reménysugár miden magamutogató, karrierista köcsög számára, és ez így van jól.





Coke Club színes programkavalkádját kínálja! Érdeklődéssel tekintem a Coke Club kulturális palettáját! Sokszínű Coke Club kikapcsolódási lehetőségén át a lelekzetelállító dolgokig! Kedvcsinálóként Coke Club egyedülálló a hazánkba! Kellemes környezetet biztosító Coke Club kedvező árakkal kecsegtet! Dizájnyát tekintve Coke Club jó! Coke Club élő didzsival, a rohanó korunknak a hőséval rendelkezik! Coke Club erkondicinált teraszáról nagy látvány van! (x)





Mitől jó egy interjú? Ha jó kérdéseket tesznek fel és utána elég időt hagynak a vendégnek arra, hogy értelmesen kifejtse a mondanivalóját. Miért kell, hogy egy interjú jó legyen? Mert egy korszerű médium valószínűleg már nem fogja a hátán cipelni azokat, akik szar interjúkat csinálnak. Miért csinál szar interjúkat Rózsa Péter? Mert egy korszerűtlen médiumban megteheti, senki nem szól rá, továbbá senkit nem is érdekel. Miért nem szól senki Rózsa Péternek, hogy tegyen fel jó kérdéseket az interjúalanyainak, majd maradjon csöndben és hallgassa végig, amit azok mondani szeretnének? Mert a manus hatalmas egójával senki nem mer kekeckedni, gondolom. Minek gyárt egy divatjamúlt médium olyan kultúrális műsort, amiben kultúrán kívül perui remetétől a vasútbuziig minden van, és amiben Winkler Nórán kívül egy kultúrált ember sincs? Hát mert ki nem szarja le, mi megy a Barátok közt után, hétköznap éjjel a tévében?!





A Second Life akkor piszkálta fel a kultúra iránt fogékony közönséget, amikor kiderült, hogy hatalmas zseton van benne. Ugyanez van az építészettel: a képernyő aljára biggyesztett info-sávban más se volt látható, csak hogy ez 25 millió, az 14 milliárd, amaz meg 8 csillió.





Winkler Nórát nem lehet-e kapni ilyen kis, hordozható verzióban, amit haza tudnék vinni magammal?




Hűha, a Galambosi rém dühös volt az este! Mi üthetett beléje? Amúgy csudajó volt az adás részemre: Pici bácsi nagy reklámja után G. riszálta magát egy építőipari állványzat tetején. Mindég intett, meg montta, hogy kövessük őtet a nagy kalandjára, csakhogy mi leginkább lentről néztük volna végig, ahogy tényleg lezuhan az önimádó srác.





Jó ötlet volt G.-től, hogy pizsamában vezette a műsort.





(x) Coke Club színes programkavalkádját kínálja! Érdeklődéssel tekintem Coke Club kulturális palettáját! Sokszínű Coke Club kikapcsolódási lehetőségén át a lelekzetállító dolgokig! Kedvcsinálóként Coke Club egyedülálló a hazánkba! Kellemes környezetet biztosító Coke Club kedvező árakkal kecsegtet! Dizájnyát tekintve Coke Club jó! Coke Club élő didzsival, a rohanó korunknak a hőséval rendelkezik! Coke Club erkondicinált teraszáról nagy látvány van! (x)






Galambosi Erdőslegjobbtanítványa Galamb rágóval a szájában bömbölhette volna neki, hogy "na, mi van lúzer buddhista, ismerel engemet? mer én nem ismerlek tégedet! na. péndzed van,köcsög? na látod."





Fergeteges rövidfilmet forgatott Galambosi a Zewának ( akik mellesleg még egy művészettörténésznek nevezett élőlényt is szereztek valahonnan ). Azt láttuk, hogy a nagyhangú kultúrhuszár egy mobilvécéből száll ki, és a következőt mondja:
"Elnézést, nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hiszen egy kultúrális eseményre érkeztünk. " Vagy valami ilyesmi.
Legközelebb úgy lenne jó, ha integetne nekünk, a nézőknek, hogy kövessük őt, a nagyhangú riportert a wc-történeti kiállításnak álcázott Zewa reklám helyszínére, és tényleg beleszarna és belehúgyozna a kiállított művekbe.





(x) Coke Club színes programkavalkádját kínálja! Érdeklődéssel tekintem Coke Club kulturális palettáját! Sokszínű Coke Club kikapcsolódási lehetőségén át a lelekzetállító dolgokig! Kedvcsinálóként Coke Club egyedülálló a hazánkba! Kellemes környezetet biztosító Coke Club kedvező árakkal kecsegtet! Dizájnyát tekintve Coke Club jó! Coke Club élő didzsival, a rohanó korunknak a hőséval rendelkezik! Coke Club erkondicinált teraszáról nagy látvány van! (x)

Nincsenek megjegyzések: