2008. ápr. 27.

Maugli Krystyán, az erdélyi tini nindzsakölyök



Önök közül kinek jutott eszébe 12 éves korában idegen országba utazni egyedül vonattal? Ha Önt 12 éves korában egyedül hagyják egy idegen városban, meddig maradt volna élve? Csak azt mondom, adjon az RTL Klub havi húszmillió forint fizetést Krystyánnak a talk-show-ért és akkor nem bűnöz majd és megtalálja helyét. Krystyán lehetne a következő Sztárbox Gála sztárja is. Mehmet Karcsikával öklözne. Akciófigurákat lehetne önteni a figurájából: itt van Józsika, a karddal átdöfött kisfiú és Krystyán, az erdélyi tini robotvámpír. Pólók, zoknik, szitanyomás!
Ha Krystyánt most elcsípik, egy titkos kiképzőközpontba szállítják és jeladó chipet és webkamerát szerelnek rá. Krystyánt egy reality show-ban látjuk viszont, amikor európai és más nagyvárosok fölött éjszaka kidobják egy repülőből és nézhetjük, miként boldogul földetérés után. Krystyán Rómában, Krystyán Párizsban, Krystyán Lisszabonban, Krystyán Sao Pauloban...Kolosi Péter, hol vagy ilyenkor?

Megszakítjuk adásunkat: Krystyán combon szúrta Győzikét!
(Buksi szárkapocscsontjával.)

A Blikk és a Fókusz újra látni vélte Krystyánt Pesten:
















Maugli Krystyán közép-európai idő szerint 22:14-kor, magánemberként érkezik Budapestre. A tiszteletére megjelenő állami vezetők és médiaszakemberek küldöttségével később díszvacsorán vesz részt.

A Blikk és a Fókusz nem vélte látni Krystyánt Pesten:















Még mindig itt vagytok? Gyertek át a "Misebortól részeg paptól elveszik a jogsit" blogba!

Krystyán ma:

Nincsenek megjegyzések: